Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Termeni și condiții

Prin continuarea navigării pe site-ul culoriletrecutului.ro și accesării materialelor furnizate în cadrul acestuia, utilizatorul confirmă acceptarea termenilor și condițiilor mai jos menționate.

Condiții de utilizare a site-ului
Culoriletrecutului.ro oferă acces liber tuturor cititorilor săi la materialele furnizate, doar în scop personal, pentru documentare, delectare sau partajare pe rețelele de socializare (prin share direct de pe site).

Conținutul site-ului culoriletrecutului.ro și toate articolele și materialele scrise, audio și video nu pot fi reproduse, modificate, transferate, republicate sau copiate, sub orice forma, fără acordul nostru scris.

Obținerea acordului
În vederea obținerii unui acord ne puteți contacta pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conținutul e-mailului trebuie să conțină date exacte despre scopul preluării materialelor de pe site-ul nostru.

Ne rezervăm dreptul a cere oricând anularea acordului, dacă vom considera că termenii discutați în acord au fost încălcați.

Citarea sursei
Orice material preluat integral sau fragmentat va fi conține, OBLIGATORIU, sursa de unde a fost preluat + link către articolul original de pe site-ul nostru.

Orice citare și legătură directă cu site-ul nostru va fi permisă doar în urma obținerii acordului nostru scris (vezi mai sus: „Obținerea acordului”).

Culoriletrecutului.ro își rezervă dreptul de a reclama orice citare nepermisă, abuzivă sau greșit formulată.

Citare falsă, incompletă sau incorectă
Site-ul culoriletrecutului.ro nu este responsabil pentru articolele greșit preluate, modificate sau pentru folosirea citatelor care nu ne aparțin.

Pentru asigurarea unei experiențe cât mai plăcute pe site-ul nostru și pentru informarea cât mai corectă a cititorilor noștri, vă rugăm să ne sesizați orice preluare incorectă de material sau legătură mincinoasă cu site-ul nostru la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Modificarea termenilor și condițiilor
Site-ul culoriletrecutului.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare a site-ului și a modalităților de citare, cu obligația de a anunța toate părțile implicate (cititori, parteneri, parteneri media) despre aceste modificări.

Categorii

Latest Tweets

La Zimnicea era obiceiul ca tinerii să se plimbe duminicile pe „Aleea Trandafirilor”. Dacă unui băiat îi plăcea o f… https://t.co/NTjchuGave
Aventurile temerarului aviator Ionel Ghica: "Avionul a pornit ca din pușcă cu o viteză vertiginoasă. A coborât vale… https://t.co/F6LBZy9xdB
Când și de ce au venit bulgarii în Balcani - Fapte istorice relatate de Culorile Trecutului... https://t.co/ZoGuY2CQur
Follow Culorile Trecutului on Twitter

Articole recente

16 iunie 1977. O aeronavă Il-18, cu Ceaușescu la bord, ratează aterizarea la Băneasa

O secundă furată unei lumi

Republica de la Ploiești și Patria recunoscătoare

O ruletă rusească: evadarea din lagărul Sobibor

Aventurile temerarului aviator Ionel Ghica

Când și de ce au venit bulgarii în Balcani

Piața Obor – aspecte necunoscute sau „decolorate” în timp

De ce 20 iulie este Ziua Forțelor Aeriene

Avionul I.A.R.-825, un prototip românesc rămas necunoscut

Acest site folosește “cookies”. Continuarea navigării implică acceptarea lor.