Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Termeni și condiții

Prin continuarea navigării pe site-ul culoriletrecutului.ro și accesării materialelor furnizate în cadrul acestuia, utilizatorul confirmă acceptarea termenilor și condițiilor mai jos menționate.

Condiții de utilizare a site-ului
Culoriletrecutului.ro oferă acces liber tuturor cititorilor săi la materialele furnizate, doar în scop personal, pentru documentare, delectare sau partajare pe rețelele de socializare (prin share direct de pe site).

Conținutul site-ului culoriletrecutului.ro și toate articolele și materialele scrise, audio și video nu pot fi reproduse, modificate, transferate, republicate sau copiate, sub orice forma, fără acordul nostru scris.

Obținerea acordului
În vederea obținerii unui acord ne puteți contacta pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conținutul e-mailului trebuie să conțină date exacte despre scopul preluării materialelor de pe site-ul nostru.

Ne rezervăm dreptul a cere oricând anularea acordului, dacă vom considera că termenii discutați în acord au fost încălcați.

Citarea sursei
Orice material preluat integral sau fragmentat va fi conține, OBLIGATORIU, sursa de unde a fost preluat + link către articolul original de pe site-ul nostru.

Orice citare și legătură directă cu site-ul nostru va fi permisă doar în urma obținerii acordului nostru scris (vezi mai sus: „Obținerea acordului”).

Culoriletrecutului.ro își rezervă dreptul de a reclama orice citare nepermisă, abuzivă sau greșit formulată.

Citare falsă, incompletă sau incorectă
Site-ul culoriletrecutului.ro nu este responsabil pentru articolele greșit preluate, modificate sau pentru folosirea citatelor care nu ne aparțin.

Pentru asigurarea unei experiențe cât mai plăcute pe site-ul nostru și pentru informarea cât mai corectă a cititorilor noștri, vă rugăm să ne sesizați orice preluare incorectă de material sau legătură mincinoasă cu site-ul nostru la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Modificarea termenilor și condițiilor
Site-ul culoriletrecutului.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare a site-ului și a modalităților de citare, cu obligația de a anunța toate părțile implicate (cititori, parteneri, parteneri media) despre aceste modificări.

Latest Tweets

De la Brașov la Essendon. O aventură aeriană insolită Un articol in memoriam ing. Traian Tomescu https://t.co/wxE26ZEp1m
Senyera - de la moartea unui conte în război la banderola lui Messi Senyera este unul dintre cele mai vechi steagur… https://t.co/JaRBBKcRj9
Un inamic al religiei: jocul de șah "Cum, adică? Să fie regina – o femeie! – cea mai puternică piesă dintr-un joc a… https://t.co/MIRPTWE3Ch
Follow Culorile Trecutului on Twitter

Articole recente

Doi veterani de război și dubla măsură a lui Ceaușescu

Filmul românesc „Pentru Patrie” – motiv de supărare la Ankara

Interkosmos, 1981: de ce a fost desemnat Prunariu, iar Dediu a rămas la sol

Un document zguduitor: cum s-au desfășurat luptele din Basarabia în vara anului 1941

Evaziuni aeriene 1944-1948: recuperarea avioanelor românești ajunse în Turcia

De ce septembrie este luna a noua din calendar și nu a șaptea, așa cum îi este denumirea

Banderola lui Messi

Cum s-au pierdut, în vremuri de război, primele trei petroliere ale României

Cronologia unui schimb cultural eșuat: sabia lui Sinan Pașa pentru spada lui Ștefan cel Mare

Acest site folosește “cookies”. Continuarea navigării implică acceptarea lor.