Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal - GDPR

Site-ul nostru va colecta și prelucra datele numai în măsura permisă prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR).

Site-ul culoriletrecutului.ro, în cele ce urmează, va fi identificat și drept „operator” sau „operator de date cu caracter personal”

Câteva definiții utile?
Conform definiției furnizate în Regulamentului General (UE) 2016/679 „datele cu caracter personal” reprezintă orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Un „cookie” este un fișier de mici dimensiuni, care stochează informații despre utilizator și comportamentul acestuia pe un anumit site. Toate aceste date vor fi preluate sub caracter anonim de către site-ul nostru.
Un „operator” este acela care va stabili scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Procesul de „prelucrare” presupune orice operațiune efectuată asupra datelor cu caracter personal cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, restricționarea, migrarea, ștergerea sau distrugerea acestora.

Datele colectate de noi
Date anonime pentru statistici și măsurarea traficului pe site, colectate prin intermediul cookie-urilor.

Pentru ce colectăm aceste date
Colectăm aceste date cu caracter anonim (definite mai bine pe pagina „Politica de cookies”) pentru măsurarea traficului site-ului și furnizarea unor cifre mai exacte partenerilor noștri și partenerilor media, cât și în vederea optimizării experienței utilizatorului pe site-ul nostru.  

Drepturi și control asupra datelor dvs.
După cum este menționat și în Regulamentului General (UE) nr. 679/2016, privind protecția datelor cu caracter personal, persoana vizată/utilizatorul ce navighează pe site-ul operatorului de date cu caracter personal are următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare și acces la propriile date cu caracter personal
  • Dreptul la confirmarea din partea operatorului (în cazul aceste, culoriletrecutului.ro) că datele sunt procesate
  • Dreptul la rectificarea acestora
  • Dreptul la ștergerea acestor date
  • Dreptul la restricționarea prelucrării lor
  • Dreptul la opoziție – de a se opune prelucrării datelor într-o situație anume
  • Dreptul de a se adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în cazul în care aceste drepturi i-au fost încălcate.


Utilizatorii site-ului nostru au control deplin asupra acestor date și pot solicita oricând operatorului o copie a informațiilor personale colectate de către culoriletrecutului.ro sau pot cere modificarea, ștergerea sau migrarea acestor informații către un alt operator de date cu caracter personal printr-un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ce facem noi cu aceste date
După cum este menționat mai sus, datele anonime (colectate prin cookie-uri) în vederea realizării de sondaje și statistici vor ajunge către furnizorii de servicii de măsurarea a traficului online și către partenerii noștri și partenerii media.

Cât timp vor sta la noi aceste date
Datele cu caracter personal colectate vor fi șterse periodic, după ce vom considera că ele nu mai sunt de actualitate sau nu mai servesc scopului inițial pentru care au fost colectate.

Pentru nelămuriri cu privire la acest subiect sau pentru alte detalii ne puteți contact la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește “cookies”. Continuarea navigării implică acceptarea lor.